WIEGERINCK METAAL STAAT VOOR VAKMANSCHAP, CREATIVITEIT, VEELZIJDIGHEID EN FLEXIBILITEIT.

Scroll naar beneden voor meer informatie!

Over Ons
U vraagt, wij draaien. Het klinkt misschien een beetje simpel. Maar het legt in het heel kort uit hoe wij werken. Op het gebied van staalconstructies en metaalbewerking staan wij voor u klaar, als het moet dag en nacht.
Design
We kunnen er niet meer om heen! Staal is een heel belangrijk materiaal geworden als men het heeft over design in gebouwen / huizen. Stalen trappen, balustrades, presentatiemateriaal, deuren, noem het maar op. Bij Wiegerinck Metaal ontwikkelen wij stalen design objecten op maat.
Constructies
Specialist in constructiewerk, zo durven wij onszelf gerust te noemen. Van stalen balken als vervanging voor draagmuren tot complete staalconstructies voor grote hallen. Ons team vindt het heerlijk om met deze projecten bezig te zijn.
CNC Plasmasnijden
Experts in CNC-metaal frezen, dat is hoe we onszelf met trots beschrijven. Van precisieonderdelen voor kleine machines tot uitgebreide componenten voor zware industriële apparatuur. Ons team is gepassioneerd bezig met deze projecten. CNC-metaal frezen is een vak apart, een vak dat wij als geen ander beheersen. Met behulp van onze moderne CNC-machines kunnen we metaal met de grootste nauwkeurigheid bewerken.
Machinebouw
Wij zijn op zoek naar een goederenlift, kunnen jullie ons daarbij helpen? Wij hebben een industriële luchtwasser nodig, kunnen jullie daar wat in betekenen? Het komt niet vaak voor dat wij op een dergelijke vraag “nee” hoeven te antwoorden. Ook machinebouw behoort namelijk tot onze specialiteiten. En waar wij dan echt sterk in zijn? Het ogenschijnlijk onmogelijke toch mogelijk maken.
Reparatie
Shovels, kranen, machines; dure apparatuur die wordt aangeschaft voor de lange termijn. Helaas gaat ook aan deze apparatuur wel eens iets kapot. Gelukkig is reparatie in heel veel gevallen goed mogelijk. Bij Wiegerinck Metaal zijn wij gespecialiseerd in de reparatie van de metalen onderdelen van deze machines. Denk hierbij aan de reparatie van een grijpbak, het vervangen van bakmessen, het repareren van kraanbakken en nog veel meer.
Back to Top