Aan alle klanten, collega’s en alles wat daar tussen zit, bedankt voor een onmudig mooi jaar!

Fijne feestdagen allemaal!
Team Wiegerinck Metaal

Nieuwsupdate: Wiegerinck Metaal opnieuw bekroond met KIWA-certificaat!
We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Wiegerinck Metaal ook dit jaar succesvol is getoetst op het vervaardigen van gelaste, constructieve stalen onderdelen volgens de EN 1090-1-2009/A1:2011 norm. Onze toewijding aan kwaliteit is opnieuw erkend met de uitreiking van het prestigieuze KIWA-certificaat. Dank aan ons toegewijde team voor hun continue inzet en vakmanschap!
Nieuwsflits: Achterhoeks Metaalbedrijf Wiegerinck 
Werkt aan Chatbot, 'Wilfried'
ACHTERHOEK, Nederland – In een onverwachte maar hilarische wending van gebeurtenissen heeft het Achterhoekse metaalbedrijf Wiegerinck Metaal de techwereld in verbazing gebracht. Ze zijn bezig met een pilot project voor de ontwikkeling van een nieuwe chatbot, genaamd 'Wilfried'. Het lijkt erop dat zelfs de meest onwaarschijnlijke bedrijven zich nu begeven op het pad van kunstmatige intelligentie.
"Wilfried is ontworpen om op de meest Achterhoekse manier mogelijk te communiceren, compleet met ons prachtige dialect en gevoel voor humor."
Hoewel Wilfried nog in de kinderschoenen staat, zijn ze op zoek naar "noabers" om deze pilot verder op te starten. Vul het contactformulier in hier aan de linkerzijde en ontvang voor meer informatie over deze samenwerking. Het bedrijf hoopt in de toekomst "Wilfried" gratis beschikbaar te kunnen maken voor mensen uit de Achterhoek.
Wiegerinck, bekend om hun maatwerk metaalwerk, heeft opzettelijk een beetje de draak gestoken met de techwereld door deze zijstap naar AI te nemen. "We wilden iets anders doen, iets onverwachts, en wie verwacht nou een Achterhoekse chatbot van een metaalbedrijf?"
Het bedrijf is van plan Wilfried te gebruiken om klantenservice te bieden op hun website, maar ze hebben ook wat humoristische toepassingen in gedachten. "We denken aan een functie waar Wilfried automatisch moppen kan vertellen om de wachttijd van klanten te verzachten,"
Hoewel kunstmatige intelligentie overal is, is het alleen in de Achterhoek dat je een grappige, dialect sprekende chatbot zoals Wilfried zou tegenkomen. Blijf afgestemd om te zien hoe dit onwaarschijnlijke tech-avontuur zich ontvouwt!
Verzenden
E-j, bedankt kerel!
Om een voorproefje te geven van de potentie die Wilfried heeft, heeft het bedrijf een video uitgebracht. Deze video toont een eerste indruk van de mogelijkheden die Wilfried in de toekomst zou kunnen bieden.
Het prototype "chatbot Wilfried" is nog in ontwikkeling.
Chatbot Wilfried in testfase. 
Back to Top