WIEGERINCK METAAL STAAT VOOR VAKMANSCHAP, CREATIVITEIT, VEELZIJDIGHEID EN FLEXIBILITEIT.

Scroll naar beneden voor meer informatie!

Wiegerinck Metaal
U vraagt, wij draaien. Het klinkt misschien een beetje simpel. Maar het legt in het heel kort uit hoe wij werken. Op het gebied van staalconstructies en metaalbewerking staan wij voor u klaar, als het moet dag en nacht.
Maatwerk, dat is ons vak. Van complete constructies voor bedrijfshallen tot machinebouw. En van leuningen voor een design trap tot de reparatie van werktuigen. En hier stoppen we niet als het verder gaat dan ons vak. Door de samenwerking met veel gerenommeerde partijen, zorgen wij er voor dat onze klant het product volledig naar wens krijgt opgeleverd.
Ons doel is om te ontzorgen. Waarbij wij voornamelijk werken voor aannemers en machinebouwers.
Wij werken graag voor grote en kleine partijen. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat u eigenlijk verder niet meer naar het project hoeft om te kijken. Hierop hebben wij onze systemen ook ingericht. Wij hebben geïnvesteerd in vooraanstaande 3D CAD software, vinden goede communicatie heel belangrijk, houden ons aan de planning, laten indien gewenst ons creatieve brein zijn gang gaan en verzorgen
montage op locatie
.


KWALITEIT
Wiegerinck Metaal beschikt over verschillende kwaliteitskeurmerken. Naast dat onze werknemers over een VCA diploma beschikken, hebben we ook de NEN-EN 1090-certificering voor producenten van dragende onderdelen van staal of aluminium. Dankzij deze certificering kunnen wij het CE-keurmerk op onze producten toepassen, wat garandeert dat onze staalconstructies aan alle gestelde eisen voldoen.

Onze werkplaats bevindt zich in Lichtenvoorde. Niet voor niets worden wij regelmatig geprezen om onze Achterhoekse mentaliteit - “D’r an”. En uiteraard schromen wij niet om de Achterhoek achter ons te laten om aan mooie projecten in de rest van het land te werken. Wij staan voor u klaar!
Goed om te weten!
Materialen waar wij veel mee werken
Staal ✓RVS ✓Aluminium ✓Gietijzer
Projecten die wij graag oppakken
✓Design ✓Constructie ✓Machinebouw ✓Reparatie
Wat wij maken
✓Stalen trappen ✓Balustrades ✓Dakkappen ✓Tuindecoratie ✓Machines ✓En nog veel meer
Waar wij voor staan
Kwaliteit ✓Vakmanschap ✓Creativiteit ✓Veelzijdigheid ✓Flexibiliteit
Back to Top